ABUS GDS Double profile cylinder with Knob

EAN/GLN number
4003318962707
Manufacturer item number
96270
Our GDS60 door cylinder reliably secures main doors and apartment doors. The drill protection provided by the hardened steel pins makes it more difficult for burglars to penetrate.
EUR 49.16 - EUR 68.29 InStock Available in stock

Forlængelse Ud

Forlængelse ind

product.Id:1084522617 product.VariantId: StockWebshop:0 HasStock:False disableAddToCart:disabled product.StockLevel:0 unitStockLevel:0
 
 

   Fast shipment on stock items

   Delivery by DPD

   Over 120,000 satisfied customers

 


 


 

Specifications

SIKKERHED OG KOMFORT KOMBINERET Dørcylinderen GDS60 fås i forskellige længder og udførelser, men alle varianter har én ting til fælles: De sikrer hoveddøre og lejlighedsdøre pålideligt. Dørcylinder GDS60 fås som dobbelt- eller halvcylinder eller med knop afhængigt af den tilsigtede anvendelse. Den dobbelte cylinder er udstyret med en nødfunktion. Hvis du har ladet en nøgle sidde i døren indvendigt, er dette ikke længere et problem. For takket være nødfunktionen kan døren stadig åbnes udefra. Du slipper for at skulle ringe til en låsesmed i en nødsituation. Varianten af GDS60 med knop kan betjenes udefra med en klassisk nøgle, mens der er en drejeknap på indersiden af døren. Halvcylindre kan kun låses op og låses fra én side, og derfor egner de sig f.eks. til garageporte. Fælles for alle varianter af GDS60 er det høje sikkerhedsniveau. Det sørger boresikringen for, som afviser angreb på cylinderen på den bedst mulige måde. De kodede nøgler giver endnu mere komfort, da de gør det nemmere at kopiere erstatningsnøgler.

Related products